Propositie en DM Jubels

3 januari 2017
jubels.jpg

Een nieuwe propositie en beschrijving van de dienstverlening

Jubels is een full service grafische dienstverlener die alles kan produceren. Van boeken en mailings tot displays en complete multichannel campagnes, inclusief vormgeving van alle online en offline uitingen, verzending en analyse. Hoe maak je de hele wereld duidelijk wat Jubels allemaal in huis heeft als dit zo breed en veelzijdig is? En tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Ik schreef een nieuwe propositie. Een lange versie, een korte en steeds korter, tot er twee regels overbleven. Plus een beschrijving van de 5 pijlers van de dienstverlening die we gedefinieerd hebben. Een goede basis waarop consistent gecommuniceerd kan worden.

Follow-up traject voor nieuwe prospects en klanten

Op de site vertellen wat Jubels kan is niet genoeg. We willen het laten zien. Aan nieuwe contacten, maar ook aan bestaande klanten die vaak niet weten wat Jubels allemaal in huis heeft. En dat kan in dit geval! Daarom hebben we een 7-traps traject bedacht, met een mix van e-mailings, mailings en landingpages. Van een algemeen welkom tot uitingen waarin de dienstverlening getoond en toegelicht wordt. Staaltjes van het kunnen van Jubels. Van bijzondere grafische producties tot interactieve uitingen en geavanceerde online oplossingen. Een geweldige manier om nieuwe prospects en klanten kennis te laten maken en inspireren. Elk nieuw contact gaat de database in en ontvangt gedurende drie maanden dit traject, waarna zij net als iedereen de uitingen van de gewone jaarkalender ontvangen.

E-mailings, mailings, brochures, sitecopy en meer 

Jubels is één van mijn oudste opdrachtgevers. Al meer dan 15 jaar verzorg ik heel divers werk in opdracht van Jeroen van Druenen. Van tekst voor brieven, complete mailings, ludieke acties, sitecopy, brochures, huisstijl, payoffs tot complete campagneplannen. En meer. Af en toe ook voor opdrachtgevers van Jubels. Plus recent natuurlijk de e-mailings met de titel ‘Werk waar we trots op zijn’, die een ongekend hoge open rate hebben.

Wilt u meer afbeeldingen zien? E-mail naar harm@burowolda.nl