Direct marketing Edel Collecties

5 januari 2017
edel-collecties-munt.jpg

Van aanbod tot compleet concept

Edel Collecties is Nederlands toonaangevende aanbieder van herdenkingsmunten en postzegels voor verzamelaars. Een familiebedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Sinds enkele jaren brainstormen we gezamenlijk over de manier waarop nieuwe uitgiften in de markt gezet moeten worden, met welk aanbod, welke stijl, welke toon en welk type uiting. Waarna ik mij met vormgever Kees Janmaat stort op het concept.

Papieren mailings en e-mailings 

Bij het ontwikkelen van de mailconcepten, verzinnen wij alles om het product zo succesvol mogelijk aan te bieden. Dit zijn belevingsproducten, de uiting bepaalt dan ook voor een groot deel de respons. En alles draait om respons. Daarom haal ik al mijn DM-kennis en –ervaring uit de kast om te zorgen dat we bij de ontvangers op de juiste knoppen drukken. We beschrijven en schetsen de concepten, verzorgen tekst, vormgeving en onderhouden contact met de producerende partij voor het beste resultaat. Met als uitkomst creatieve en effectieve mailings, die regelmatig behoorlijk uitgebreid zijn. Plus regelmatig teksten voor ondersteunende e-mailings als vooraankondiging en reminder.

Huisstijl, ontwerpsuggesties en foto’s

Behalve mailings en e-mailings, denken we waar mogelijk mee over het ontwerp van producten, maken we foto’s en hebben we de huidige huisstijl ontworpen.

Wilt u meer afbeeldingen zien? E-mail naar harm@burowolda.nl