Campagne ICM opleidingen

29 augustus 2017
Schermafbeelding-2017-08-29-om-12.24.24.png

Persoonlijk opleidingsadvies voor oud-deelnemers

Met Tim Diaglogue Marketing heb ik een concept voor de campagne van ICM bedacht. Een direct marketing campagne met direct mail, e-mail, een reminder en telefonische opvolging, met als doel oud-deelnemers te motiveren zich in te schrijven voor een opleiding. Hiertoe ontvangen ze een persoonlijk opleidingsadvies, met opleidingen die een direct vervolg zijn op of in het verlengde liggen van de eerdere opleiding.

Sterk gepersonaliseerd én een gratis ICM powerbar

De mailing bevatte volop personalisatie, van het adresveld en de aanhef boven de brief tot groot gebruik van de naam van de ontvanger, maatwerk op het gebied van opleidingsadvies, een persoonlijke url (purl) naar de landingspagina en de inprint van de antwoordkaart. Persoonlijker kan niet.

Bij inschrijving voor 1 september kreeg de ontvanger een gratis ICM-powerbar t.w.v. € 50,- om zijn mobiel op te laden. Bovendien bevatte de campagne handige tools, zoals een e-mail die de ontvanger met 1 klik van zijn muis naar zijn baas kon versturen, om deze te overtuigen van het nut van de opleiding. Al met al een sterke combinatie… en die was ook nodig om de flinke targets te halen.

Wilt u meer afbeeldingen zien? E-mail naar harm@burowolda.nl